Zoeken naar uiterlijk geen

Uw zoekactie voor uiterlijk geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Man zoekt vrouw om klaar te maken
Hoi, ik ben Tom, een jong uitziende man van 35. Veel mensen schatten me 5jaar jonger. Ik ben op zoek naar een vrouw waarbij we samen kunnen klaarkomen. Op welke manier maakt niet uit. Masturberen, oraal, seks. Wat je maar wil. Leeftijd en uiterlijk maken ook niets uit. Zolang het maar een leuke en spannende tijd is! Ik ben zelf 1m82, 80kg, verzorgd uiterlijk Interesse? geef gerust een seintje!  
chris 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
welke dame vervult mn eenvoudige voetfetisch wens
mn wens is dat een of meerdere dames mn stereo aparaat als voetbankje wil gebruiken oa bij tv als voetsteun , er naar believen mee amuseren onder je blote voeten en tussen tenen prutsen etc ,eelt en zweet van voeten naar believen aan wrijven en schuren , erop gaan staan met blote voeten (is stevig toestel) en je zit r niet mee in dat ie misschien kan stukgaan onder je gewicht en dat ie kan vuil worden van zweterige voeten na werkdag of dag in schoenen ,geen probleem als u zweetvoeten heeft , zelfs erge zweetvoeten en of zgn stinkvoeten geen bezwaar , zeker welkom , en harde huid en eelt ook welkom uiterlijk geen belang al weet ik wel graag met wie ik spreek , dus aub in reply de maat van uw voetjes vermelden en wat info over de voetjes of voeten en foto's bijvoegen van de blote voeten en voetzolen zou super zijn en foto van jezelf indien mogelijk , ik reply dan met foto van mij , we bespreken dan hoe we beste regelen dat ik mn stereo aparaat aan je blote voeten kan lenen  

welke dame vervult mn eenvoudige voetfetisch wens
Johan 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Cardate of snelle vrijpartij met sportief slanke mooie man Regio Aalst. Nu vanavond
Hey, Geen blabla.. ik verwen je graag. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit. Cardate of snelle vrijpartij. Doe een voorstel. Vanavond. Soa vrij. Discreet en hygiënisch graag. Beide kanten plezier en genot.  
Frank 52 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygïene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord  
Raafje 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Misschien jou
Goede avond, ik een niet mooie man van buiten. Maar wel goed is van hart. Zoekt een lieve vrouw die eerlijkheid en respect kan waarderen. Die lekker verwend wil worden. Eventueel als het klikt een vaste relatie. Uiterlijk geen belang. Schoonheid zit van binnen. Massage geven doe ik graag en krijgen ook. Likken en vingeren en leuke sex. Wil je meer weten stuur een reactie. Ik verwen graag. Alvast veel liefs.  
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Een speelvriendin...
Samen een leuke tijd beleven? Welke vrouw wordt er graag verwend door een goeduitziende man, normaal gebouwd, 1m80,70 kg, blauwgroene ogen en d.blonde haren. Ik ben casual gekleed en heb een verzorgd uiterlijk. Ben niet roker. Welke vrouw heeft overdag wat vrije tijd en wil op regelmatige basis afspreken als de klik er is..? Kan ontvangen en verplaatsen..  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gewoon zin om u af en toe eens te verwennen...
Heyhey, ik heb er gewoon zin in om af en toe een meisje, vrouw oraal en met de vingertjes te verwennen. (Vast persoon) Niets meer en min... uw zin wordt vooropgesteld... Ik stel me ter uwer beschikking wanneer u er nood aan hebt! Zin in? West-vlaanderen en Max 40 j aub. Ikzelf ben slanke man met verzorgd uiterlijk. Kus  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Balouke 47 jaar Antwerpen - Westerlo
Hallokes allemaal
Goedendag dames (en heren😉) Ik ben een 47 j man uit de kempen, iets zwaarder gebouwd, maar enorm lief en zacht 😉😉, en wat zoek ik? Wel....een leuke dame die er niks met inzit om met mij te.mailen/chatten etc, liefst ook wel beetje lief, en die net als ik wat aandacht kan gebruiken. Ik vraag niet veel enkel discretie, wat ook geboden is en de rest zien we wel, uiterlijk, afkomst , leeftijd etc speelt allemaal geen rol, karakter is het belangrijkste dus als je dit ook wil, of vragen hebt, stuur me een mailtje 😉☺️ Groetjes x  
Tom 43 jaar Antwerpen - Lier
Fwb gezocht!
Hoi dames, Ik ben een 43jarige getrouwde Lierenaar op zoek naar een vrouw die mij terug naar seksuele hoogtepunten kan brengen. Heb jij hier zin in en durf jij het aan? Ben zeer discreet en hyghienisch ingesteld. Leeftijd, uiterlijk,afkomst speelt op zich geen rol Groetjes en hopelijk hoor ik snel wat van jouw! X Tom Ps: ben 176cm groot en weeg 70kg.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10